Uutiskirje no 1

UUTISKIRJE 18.7.2016

Sointi Jazz Orchestra alkaa julkaista muutaman kerran vuodessa ilmestyvää uutiskirjettä. Uutiskirjettä tilaamalla pysyt mukavasti kärryillä menneistä tunnelmista sekä tulevista tapahtumista. Tässä kaikkien aikojen ensimmäisessä tietoiskussa kerrotaan Sointi Jazz Orchestran kesätunnelmista ja loppukesän tapahtumista. Orkesterin jäseniä nähdään heinäkuussa torikorttelin lounaskonserttisarjassa ja koko bändin voimin esiinnymme heinäkuun lopulla Jazz-Espassa. Uutiskirjeen lopussa kerromme myös Sointi Jazz Orchestra ry:n kannatusjäsenyyden lanseerauksesta.

TORIKORTTELEIDEN LOUNASKONSERTTISARJA SOINTI JAZZ ORCHESTRAN KANSSA HEINÄKUUSSA

Torikortteleiden Lounaskonsertit tuovat jo neljättä kertaa yhteen musiikin ja lounaan luoden intensiivisen elämyksen Torikortteleiden persoonallisilla sisäpihoilla. Ruoan ja musiikin vuoropuhelu tempaisee lounastajat tuntia huomattavasti pidemmältä tuntuvalle lähilomalle keskellä Helsingin vanhinta empire-keskustaa.

Tänä vuonna ”lounareiden” musiikista vastaa Sointi Jazz Orchestran soittajistosta kootut pienyhtyeet. Ensimmäinen esiintyminen koettiin 14.7. panimoravintola Bryggerin sisäpihalla, jossa Pekka Seppäsen (saksofoni, klarinetti), Matti Vuolahden (pasuuna), Oskari Siirtolan (kontrabasso) ja Siiri Partasen (rummut) muodostama kvartetti esiintyi rouhealla otteellaan. Letkeät sävelet ja aurinkoinen kesäsää toivatkin paikalle lukuisia lounastajia ja turisteja.

Heinäkuun kahtena viimeisenä torstaina luvassa on vielä kaksi lounaskonserttia. Tervetuloa lounastamaan ja nauttimaan kesäisistä sävelistä!

Tulevat lounaskonsertit:

21.7. klo 12 @ El Fantin ja kaupunginmuseon sisäpiha
Frans Thomsson (tenorisaksofoni) ja Kaisa Mäensivu (kontrabasso)
http://bot.fi/1k3r

28.7. klo 12 @ Kaupungintalon sisäpiha / Kaffeehaus Röntgenin terassi
Max Zenger (baritonisaksofoni, bassoklarinetti), Janne Saarinen (oboe) ja Tomi Nikku (trumpetti)
http://bot.fi/1k3s

Siiri Partanen, Oskari Siirtola, Pekka Seppänen ja Matti Vuolahti

Siiri Partanen, Oskari Siirtola, Pekka Seppänen ja Matti Vuolahti @ Bryggeri 14.7.2016 – Kuva Rasmus Soini


SOINTI JAZZ ORCHESTRA @ JAZZ-ESPA 30.7.2016

Heinä-elokuussa Jazz-Espa järjestetään 17. kertaa Espan puistolavalla. Luvassa on kaksi viikkoa kestävä konserttisarja, jonka aikana kuullaan peräti kahtakymmentä kotimaista yhtyettä! Kiitos Jazz-Espasta kuuluu 50-vuotiaalle Suomen Jazzliitolle. Myös Sointi Jazz Orchestra katkaisee kesälomansa ja jatkaa Espalla toukokuussa ilmestyneen debyyttialbumi Syntymän juhlistamista.

Nähdään Espalla 30.7.2016 kello 15!

Lisätietoja www.jazzespa.fi.

 

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI!

Sointi Jazz Orchestra ry on 26.5.2014 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää Sointi Jazz Orchestra -nimistä orkesterikokoonpanoa ja sen myötä edistää uuden big band -musiikin tunnettavuutta Suomessa. Liittymällä yhdistyksen kannatusjäseneksi tuet ja edesautat 18-henkisen yhtyeemme toimintaa. Kannatusjäsenyyksistä kerättävät varat mahdollistavat orkesterin toiminnan laajentamisen, ja niitä käytetään mm. konserttien järjestämiseen ja matkakuluihin.

Kannatusjäsenyys ostetaan vuodeksi kerrallaan aina elokuusta alkaen. 50 euron jäsenyydellä saat uutiskirjeiden lisäksi alennushintaisia lippuja Sointi Jazz Orchestran järjestämiin konsertteihin ja jo 20 eurolla voit lunastaa ns. kevytkannatusjäsenyyden. Kaikkien luvan antaneiden kannatusjäsenten nimet julkaistaan Sointi Jazz Orchestran nettisivuilla https://sointijazzorchestra.com/yhdistys/.

Voit liittyä kannatusjäseneksi helposti Sointi Jazz Orchestra ry:n Holvi-verkkokaupassa!


TILAA SOINTI JAZZ ORCHESTRAN UUTISKIRJE

Sointi Jazz Orchestra alkaa julkaisemaan muutaman kerran vuodessa ilmestyvää uutiskirjettä. Voit tilata uutiskirjeen kätevästi tästä!