Uutiskirje no 2

UUTISKIRJE 8.9.2016

Sointi Jazz Orchestra julkaisee muutaman kerran vuodessa ilmestyvää uutiskirjettä, jonka voit tilata myös sähköpostiisi ilmaiseksi. Uutiskirjettä tilaamalla pysyt mukavasti kärryillä menneistä tunnelmista sekä tulevista tapahtumista. Liity sähköpostilistallemme tästä!

SOINTI JAZZ ORCHESTRA LAHDEN JAZZTORILLA 11.9. 

Tulevana sunnuntaina SJO suuntaa ensimmäistä kertaa maagisen Kehä III -rajan ulkopuolelle. Tulossa on esiintyminen perinteikkäällä Lahden Jazztori –festivaalilla, joka järjestetään tänä vuonna festivaalin yhteistyökumppanin Möysän Musaklubin tiloissa. Ohjelmisto tulee olemaan jatkoa kesän esiintymisille, joilla juhlistettiin toukokuussa ilmestynyttä Syntymä-debyyttialbumia. Myös Lahden keikalla kuullaan Syntymältä tuttua materiaalia sekä muutamia harvemmin kuultuja sävellyksiä yhtyeen ohjelmistosta. Katso muu festivaalin ohjelmisto osoitteessa www.jazztori.fi.

Sointi Jazz Orchestra @ Lahden jazztori
su 11.9.2016 kello 18
Liput ennakkoon Tiketistä! (Lipulla pääset myös keskiviikkona 14.9. esiintyvän Quartet Ajattoman keikalle)

Tapahtuma Facebookissa!

Sointi Jazz Orchestra @ Koko Jazz Club - Kuva Lasse Parkkila

Sointi Jazz Orchestra @ Koko Jazz Club – Kuva Lasse Parkkila

 

SOINTI JAZZ ORCHESTRA JAZZLIITON KIERTUEELLE KEVÄÄLLÄ 2017

Kesä toi Lahden lisäksi muitakin iloisia keikkauutisia. Sointi Jazz Orchestra valittiin mukaan Suomen Jazzliiton kevään 2017 kiertueyhtyeeksi. Kiertue sijoittuu huhtikuulle ja se toteutetaan Jazzliiton kanssa yhteistuotantona. Tämä on uudenlainen avaus, sillä koskaan ennen ei näin iso yhtye ole ollut mukana Jazzliiton kiertueohjelmassa! Kiitämme ja kumarramme saamastamme huomiosta ja kunniasta. Varo vaan Suomi, täältä tullaan!

Jazzliiton kevätkiertue-tiedote http://jazzfinland.fi/ajankohtaista/jazzliiton-kevaan-kiertueet-julki

 

UUSI JOULUKLASSIKKO TIERNAPOJAT TULEE JÄLLEEN!

Hou hou! Vaikka kesää ei ole vielä ehditty kunnolla taputellakaan päätökseen, on katse kääntynyt jo jouluun. Sointi Jazz Orchestran uudelleensovitettu versio perinteisestä Tiernapojat-kuvaelmasta saa lisäesityksiä myös joulukuussa 2016!

Viime vuoden Tiernapoika-avaus Espoon kulttuurikeskuksella poiki uusintakutsun esiintymään myös tänä vuonna. Helsingissä puolestaan panokset kovenevat, kun konsertteja järjestetään vain yksi, mutta sitäkin näyttävämmissä merkeissä. Suomalaisen musiikin päivänä SJO järjestää Savoy-teatterissa jouluisen konserttikattauksen, jossa Tiernapoikien lisäksi kuullaan myös juuri tätä konserttia varten sovitettuja, pääosin suomalaisia joululauluja. Luvassa on niin ihanimpia jouluklassikoita kuin täysin uuttakin joulumusiikkia. Ja kaikki tämä 18-henkisen yhtyeen ja neljän valovoimaisen laulusolistin tarjoilemana.

Liput ovat jo myynnissä ja parhaat paikat viedään ensimmäisenä!

Tiernapojat
7.12. klo 13 @ Espoon kulttuurikeskus
Osta liput tästä.
Tapahtuma Facebookissa.

8.12. klo 19 @ Savoy-teatteri
Osta liput tästä.
Tapahtuma Facebookissa.

Tiernapojat @ Espoon kulttuurikeskus 2015

Tiernapojat @ Espoon kulttuurikeskus 2015

 

KUULUMISIA KESÄN KEIKOILTA

Yhtyeemme esiintyi loppukesästä pariinkin otteeseen iki-ihanalla Espan lavalla Esplanadin puistossa. 30.7. osallistuimme Jazz-Espa-festivaaliin, jonne auringon hellimä yleisö löysikin tiensä satamäärin. Innokkaat kuulijat valtasivat penkit jo tuntia ennen esiintymistä, kun yhtye teki vasta sound checkiä. Eikä aplodeiltakaan vältytty.

25.8. esiintymispaikkana toimi jälleen Espan lava, mutta tällä kertaa tapahtumana Helsingin Taiteiden yö. Tämä oli kolmas kerta kun otimme osaa tähän koko kansan tapahtumaan. Vaikka heinäkuun festivaalilla tuntui, että puisto oli jo äärillään kuulijoita niin torstaisena yönä kyseessä oli todellinen sumppu! SJOn esiintyminen Espan pääesiintyjänä kello 22 sai kirjaimellisesti kulkuväylät tukkoon hurmioituneesta taidekansasta pimeässä, trooppisen lämpimässä kesäyössä. Erityiseksi keikan teki lavalle bändin eteen viritetty uusi innovaatio hologrammikangas, johon heijastettiin Miko Jaakkolan suunnittelemia kuvituksia sävellysten tunnelmien tueksi sekä iki-ihanan laulaja Stina Koistisen vierailu lavalla.

Myös Jazzkeittiön Katri Kallionpää oli nauttimassa esiintymisestämme. Voit lukea raportin tästä.

sointi-espa-8

Sointi Jazz Orchestra @ Espan lava, Taiteiden yö 2016 – Kuva Lasse Parkkila

 

LIITY KANNATUSJÄSENEKSI!

Haluatko olla mukana nostamassa Sointi Jazz Orchestran toiminnan uusiin sfääreihin? Liitymällä kannatusjäseneksi tuet yhtyeen toimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Jäsenyyksistä kerätyt varat käytetään uuden musiikin luomiseen ja konserttien toteuttamiseen ympäri Suomen. Kannatusjäsenenä autat saattamaan yhtyeen musiikkia uusille yleisöille, ja pääset seuraamaan yhtyeen toimintaa entistä lähempää.

Kannatusjäsenet saavat uutiskirjeiden lisäksi alennushintaisia lippuja Sointi Jazz Orchestra ry:n järjestämiin konsertteihin. Kannatusjäsenyyskausi on voimassa elokuun alusta heinäkuun loppuun, aina vuoden kerrallaan. Syyskuun aikana kannatusjäseneksi (50e) liittyneet saavat liittymislahjana toukokuussa julkaistun Syntymä-debyyttialbumin.
Kaikkien luvan antaneiden kannatusjäsenten nimet julkaistaan yhtyeen kotisivulla https://sointijazzorchestra.com/yhdistys/.

Liity kannatusjäseneksi kätevästi Holvi-verkkokaupassa!