Toukokuussa Jörö-Jukka-kantaesitys ja kiertueen viimeiset konsertit

Sointi Jazz Orchestran toukokuussa kuullaan uuden konserttikokonaisuuden kantaesitys sekä kevään Jazzliiton kiertueen kaksi viimeistä konserttia.

21.5. Sointi Jazz Orchestra esiintyy yhdessä upean laulaja Aili Ikosen kanssa G Livelabissa Helsingissä. Konsertin ohjelmistona kuullaan kantaesityksenä Aleksis Liukon säveltämä Jörö-Jukka-kokonaisuus. Jörö-Jukka on yli 150-vuotias saksalaisen lääkärin kirjoittama lorumuotoinen satukirja, jonka kymmenen tarinaa kääntyvät Aleksiksen näpeissä big band –säestyksellisiksi lauluiksi. Esityksestä ilmestyy teaser lähipäivinä.

Jazzliiton kanssa toteutettu yhteistuotantokiertue sijoittui pääosin huhtikuuhun, jolloin 18-henkinen karavaanimme speelasi Helsingin lisäksi Turussa, Joensuussa, Savonlinnassa sekä Jyväskylässä. Toukokuun lopuilla kiertue saatetaan päätökseen kahdella viimeisellä kantaohjelmistoa esittelevällä konsertilla. Syntymä-debyyttilevyn sävellysten ohella kiertueelle tehdyt kolme uutta sävellystä ovat istuneet luontevaksi osaksi bändin repertuaaria ja herättäneet keskustelua mm. seuraavasta levystä.

Toukokuun esitykset:

IMG_5633-Edit-Edit

Sointi Jazz Orchestra @ Siltasali, Jyväskylä 22.4.2017 / Kuva: Teemu Mattsson