SJO Pori Jazzeilla keskiviikkona 12.7.!

Sointi Jazz Orchestra vierailee tänä vuonna ensimmäisen kerran Pori Jazz Festareilla! SJOn faneille ja big band -musiikin ystäville on luvassa hieno kattaus, sillä keskiviikkona 12.7. on luvassa SJOlta peräti kaksi konserttia eri ohjelmistoin.

Kello 15.45 kuullaan Aleksis Liukon säveltämä Jörö-Jukka-kokonaisuus Pori Jazz Kids -festivaalilla Kirjurinluodon Lokkilavalla – mukana luonnollisesti upea laulaja Aili Ikonen.

Kello 20 yhtye valtaa Jazzkadun Lähitapiola-lavan, jossa puolestaan esitetään Jazzliiton kevätkiertueeltakin tuttua orkesterin kantaohjelmistoa, SJOlle sävellettyjä uniikkeja teoksia.

Kumpaankin konserttiin on vapaa pääsy. Nähdään Porissa!

Sointi Jazz Orchestra & Aili Ikonen – Jörö-Jukka
Lokkilava, Kirjurinluoto klo 15.45
http://porijazz.fi/fi/kids

Sointi Jazz Orchestra
Lähitapiola-lava klo 20
http://porijazz.fi/fi/ohjelma/keskiviikko-12-7


”Ei liene enää ajankohtaista kutsua Sointi Jazz Orchestraa suomalaisen big band -kentän tulokkaaksi, sillä niin nopeasti ja vakuuttavasti tämä vuonna 2013 perustettu orkesteri on paikkansa vakiinnuttanut. Säveltäjä Rasmus Soinin elokuvallista ja polveilevaa musiikkia esittävän nuorten ammattisoittajien big bandia luonnehtivat lennokkuus, raikkaus sekä vahva visio. Yhtye on jo ehtinyt työskennellä Jukka Perkon sekä Junnu Aaltosen kaltaisten legendojen kanssa, ja se on nähty myös erilaisissa musiikkia ja draamaa yhdistävissä projekteissa. Kehuja kerännyt esikoislevy ”Syntymä” julkaistiin toukokuussa 2016.”
http://porijazz.fi/fi/

Pst. Tapahtuma Facebookissa!