Maria Faust & Sointi Jazz Orchestra konsertoivat Espoossa ja Turussa

Lukuisin palkinnoin huomioitu omaääninen saksofonisti-säveltäjä Maria Faust ja taipuisa 18-henkinen Sointi Jazz Orchestra yhdistävät voimansa Espoossa Sellosalissa perjantaina 21.10. ja Turussa Logomon Move-salissa perjantaina 28.10. Näissä ainutlaatuisissa yhteiskonserteissa kuullaan Faustin sävellyksistä kirjoitettujen uunituoreiden sovitusten lisäksi myös hänen Sointi Jazz Orchestralle kirjoittamaa täysin uutta musiikkia. 

Maria Faust (s. 1979, Kuressaare) on virolainen alttosaksofonisti ja säveltäjä, joka vaikuttaa nykyisin Kööpenhaminassa, Tanskassa. Faustin persoonallinen musiikki rikkoo perinteisiä tyylilajeja ja yhdistää klassisen musiikin, jazzin ja nykymusiikin piirteitä. Lukuisin tunnustuksin ja palkinnoin huomioitu Faust konsertoi aktiivisesti eri yhtyeidensä kanssa konserttisaleissa ja musiikkifestivaaleilla ympäri maailman.

Pe 21.10. klo 19 Espoo, Sellosali : Lippu.fi

Pe 28.10. klo 19 Turku, Move-sali, Logomo: Lippu.fi.

https://mariafaust.com

https://sointijazzorchestra.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s