Sointi Jazz Orchestran kauden päätös keskiviikkona 30.11. Malmitalossa

Esikuvat inspiroivat ja vaikuttavat meihin tiedostamattakin, mutta minkälaisia teoksia syntyy, kun sävellystyön lähtökohdaksi otetaan oman elämän idoli? Tämä selviää ke 30.11. klo 19 Sointi Jazz Orchestran Idolilleni-konsertissa, johon orkesteri on kutsunut mukaan kuusi säveltäjää orkesterin omista riveistä ja ulkopuolelta. Tällä kertaa perinteeksi muodostuneen kantaesityskonsertin näyttämönä toimii Malmitalo ja illan aikana kuullaan kantaesitykset säveltäjiltä Aurora Hentunen, Bianca Rantala, Markus Pajakkala, Oskari Siirtola, Rasmus Soini ja Pekka Seppänen.

Liput osoitteesta: Lippu.fi

Katso konsertin käsiohjelma alta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s